Известната италианска актриса и модел Моника Белучи от десетилетия е

...
Известната италианска актриса и модел Моника Белучи от десетилетия е
Коментари Харесай

Вечна красота и изящество: как се промени Моника Белучи през годините

Известната италианска актриса и модел Моника Белучи от десетилетия е една от емблемите на хубостта и изяществото в света на киното и шоубизнеса.

И до през днешния ден Моника, която тази година ще навърши 60 години, е считана за секс знак на своето потомство и ентусиазъм за милиони дами по света.

Кариерата ѝ стартира през 80-те години, когато младото и амбициозно момиче мечтае да стане модел. Благодарение на хубостта, гения и стройната си фигура бързо се озовава на снимачните площадки.

Вижте по какъв начин се промени италианската актриса през годинтие в галерията тук:
 Как се промени Моника Белучи през годините  Как се промени Моника Белучи през годините  Как се промени Моника Белучи през годините  Как се промени Моника Белучи през годините
Моника може да е една от най-красивите дами в света, само че това не значи, че тя се е вкопчила в младостта и хубостта като единствена полезност. За остаряването и външния тип тя разсъждава умно в изявление през 2022 година:

„ Що се отнася до мен, към този момент съм зряла жена, с пораснали деца. Това, което в действителност е красиво е, че с времето откриваме други аспекти на себе си, надхвърлящи външния тип. С възрастта биологичната хубост се трансформира, само че имаме още доста неща, които да дадем. “

На 18 години Моника се записва в Юридическия факултет на университета в Перуджа. Висшето обучение обаче не е на ниска цена и с цел да печели пари за образованието си, в началото стартира работа като сервитьорка в локална пицария. Тогава за нея се появява опция да се опитва като модел.

Моника бързо става един от най-известните модели в Италия, Париж и Ню Йорк и прекъсва следването си. През 1989 година се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм.

През 1990 година хубавицата дебютира в италианския ефирен сериал „ Vita coi figli “.

Сериалът има сериозен триумф в Италия, а по-късно Моника стартира да играе основни функции във филми. Това я трансформира в мечтана актриса освен в родината ѝ, само че и в Холивуд.

Пътищата на Моника Белучи и бъдещия ѝ брачен партньор – френския артист Венсан Касел, се пресичат през 1996 година по време на фотосите на „ L’Appartement ”. Химията им на екрана се придвижва и в действителния живот и те се влюбват буйно.
 Цитати от превъзходната Моника Белучи  Цитати от превъзходната Моника Белучи  Цитати от превъзходната Моника Белучи  Цитати от превъзходната Моника Белучи
Женят се през 1999 година на скромна гала в Монако. През годините Моника Белучи и Венсан Касел се трансформират в една от най-бляскавите и обожавани двойки в шоубизнеса.

През 2013 година, след 14 години брак, Белучи и Касел оповестиха раздялата си. Новината натъжи почитателите, които се възхищаваха на тяхната любовна история и взаимна работа в киното.

Въпреки развода, двамата останаха отдадени родители на двете си дъщери, Дева и Леони. Ангажиментът на двойката към взаимното родителство показва тяхната трайна връзка и споделена отговорност за благополучието на фамилията им.

 Моника Белучи Getty

Преди към година за пръв път се заприказва, че новият мъж в живота на Моника е известният режисьор Тим Бъртън.



Тогава 58-годишната актриса и 64-годишният Бъртън се срещат от дълго време, само че връзките сред двамата стартират, откакто през октомври 2022 година Белучи му връчва премия за повсеместен принос на филмовия фестивал „ Люмиер “ в Лион.

През лятото на 2023 година и призна, че е влюбена в режисьора.

► 

Същевременно дъщерята на Моника, Дева, наподобява самоуверено върви по стъпките на майка си. Дева се снима и за корицата на италианския " Vogue " дружно с прелестната Моника Белучи през юли 2021 година и се изявява като модел.

 Дева Касел Instagram

Дева се снима и във филми, измежду които италианския филм „ Красивото лято “ и сериала на Netflix " The Leopard ".

► 
 image2_16x9.png Седмичен хороскоп за 11 - 17 март: избягвайте да вършиме прибързани избори На фокус
Моника Белучи постоянно е олицетворявала облика на съдбовната жена и такива са и функциите ѝ на екрана. Един от най-емблематичните ѝ облици е на Малена в едноименния филм от 2000 година по книгата на Лучано Винченцони.

В изявление хубавицата споделя: „ Много хора се опасяват да не изгубят хубостта си, когато остареят, само че аз се пробвам да не се безпокоя за тези неща. Повече се опасявам от гибелта, тъй като имам две деца и желая да ги видя по какъв начин порастват. Така или другояче не можеш да направиш нищо за остаряването, тъй че е по-добре да го приемеш. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР