Известната българска писателка Людмила Филипова сподели, че синът й се

...
Известната българска писателка Людмила Филипова сподели, че синът й се
Коментари Харесай

Известна българка изля болката си покрай това как лекува сина си от COVID-19

Известната българска писателка Людмила Филипова показа, че синът й се бори с ковид и не понася инфекцията по никакъв начин леко.

Тя споделя на страницата си във Facebook, че той има висока температура.

Ето какво споделя още тя:

"Синът ми продължава да поддържа доста висока температура. Контактните му лица са с Ковид от дни (както от класа му, по този начин и близки родственици - още преди неговите симптоми).

Неговият тест е негативен, само че евентуално подправено негативен поради погрешно взимане (дърпаше се, поради неудобството и болката), или е взет прекомерно рано. Няма какво друго да е – в този момент различен вирус няма у нас., а и ние сме имунизирани.

Аз съблюдавам всички ограничения с него, а и на всички места: отдалеченост, маска постоянно, стерилизация и миене на ръце – към този момент несъмнено оказват помощ към този момент седмица, даже и със инфектиран у дома. Иначе, изцяло сме се изолирали от месец – той ходеше единствено на учебно заведение.

Подценилите ограниченията, които познавам са към този момент заболели. Жестоко е да имаш болно дете с 38, 39С и да не си до него. Да не можеш да го прегърнеш. Да му оставяш храна пред вратата на стаята. Да говорите единствено по телефона и по този начин да му даваш упътвания по какъв начин да се лекува, какво да пие... Но в случай че и аз се разболея няма кой да се грижи за нас.

Дори няма кой един чай да ни направи. Всичките ни близки са към този момент с Ковид и признаци. Засега ограниченията, които съблюдавам са в действителност работещи и аз към момента съм изцяло здрава. Слава Богу - с цел да пазаря, сготвям и да виждам детето и кучетата.

Спазвайте ги, елементарни са, оказват помощ. Но и виждам в този момент в статистиката, че има от ден на ден умряли от Ковид даже на 27г, 40+ и 50+ без съпътстващи болести. Пазете се! Болниците също към този момент не смогват в цяла България.

Аз още преди седмица аплайвах за доброволец за тях към уеб страницата на НОЩ. Още не са ме потърсили, само че и в тази обстановка аз към този момент не мога да съм доброволец. Едва откакто оздравее детето. Но апелирам ви – който може да оказва помощ – даже и единствено като се пазите! И пазите другите! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР