Известната астроложка Тамара Глоба е готова с прогнозата си за

...
Известната астроложка Тамара Глоба е готова с прогнозата си за
Коментари Харесай

Ето кои зодии ще се къпят в благополучие през 2023-а

Известната астроложка Тамара Глоба е подготвена с прогнозата си за новата година.

За голямо страдание на всички, които с неспокойствие чакат 2023-та с вярата най-накрая да им се случи нещо положително, Глоба има неприятни вести. По думите й, новата година ще бъде най-трудната от последните три години.

Въпреки това тя дава позитивна прогноза за някои знаци от Зодиака, наричайки ги галеници на Съдбата. Глоба прибавя, че макар очертаващия се повсеместен крах, те ще се радват на огромен шанс и ще жънат триумфи през цялата година.

Ето кои са късметлиите:

Нови преференциални вероятности през 2023 година ще се открият пред Овните . Така че представителите на този зодиакален знак ще могат да получат в допълнение обучение или да подобрят уменията си.

Най-важното е, че ги чака непомнен паричен шанс. А 2023 година ще бъде най-хубавото време за огромни покупки като неподвижен парцел да вземем за пример.

Везните , по думите й, са основните галеници на Съдбата през 2023 година Ще им върви във всевъзможни надпревари и лотарии. А най-успешното време за представителите на този зодиакален знак ще стартира през юни 2023 година

С проблемите през новата година ще се оправят елементарно и Стрелците . Представителите на тази зодия, съгласно Глоба, ще съумеят да осъществят всичките си съкровени фантазии, написа jenata.blitz.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР