Известната американска певица Деми Ловато бе приета в болница, след

...
Известната американска певица Деми Ловато бе приета в болница, след
Коментари Харесай

Деми Ловато е в болница след свръхдоза хероин

Известната американска певица Деми Ловато бе призната в болница, откакто е приела свръхдоза хероин. Изпълнителката е била открита в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис във вторник вечерта , предава CNN.

По последни данни Ловато към този момент е будна, нормализирана и е със фамилията си в болничното заведение. Говорителят ѝ прикани персоналното ѝ пространство да се почита в този тежък миг и да не се вършат спекулации за положението ѝ.
Деми, която е измежду най-талантливите млади певици сега, от години се бори със зависимостта си към опиати и алкохол. Влизала е в профилирани клиники и даже е взела участие в акции против дрогата, само че очевидно самата тя към момента не може да се пребори с пороците си.
Звездата разказа борбата си с нездравословните вещества и в сигъла " Sober ", който бе пуснат предишния месец. В текста тя признава, че още веднъж се върнала към алкохола.

Ловато стартира кариерата си доста дребна в разнообразни предвания и телевизионни сериали. Става известна като тийнейджърка в шоу по " Дисни Ченъл ". Има голям брой шлагери, била е арбитър във формата X-Factor.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР