Известната актриса Теодора Духовникова с емоционален пост, след като бе

...
Известната актриса Теодора Духовникова с емоционален пост, след като бе
Коментари Харесай

Теодора Духовникова с интересен пост около сагата Диана Димитрова-Юли Вергов

Известната актриса Теодора Духовникова с прочувствен пост, откакто бе разкрита истината - че колежката й Диана Димитрова е излъгала безочливо за побой над нея от страна на Юлиан Вергоя.

ЕТО КАКВО НАПИСА ДУХОВНИКОВА:

За всички, които знаеха истината- тези месеци не бяха леки.

По принцип във всеки медиен скандал, най-яростно и най-шумно се изричат тези, които знаят малко или нищо. ( това, апропо, важи за всички сегашни медийни скандали). Онези, които знаят, постоянно са по-внимателни и безмълвни, тъй като във всеки подобен скандал са заровени грозни обстоятелства, които естествените и деликатни хора се тормозят да изваждат на показ.

Безумно и безобразно беше това, което се аргументи на Юлиан и на околните му.

Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички тези дами, действителни жертви на принуждение, които имат потребност да ги чуем и да им помогнем.



Ето формалното изказване на Юлиан Вергов:

" Запознах се с Диана Димитрова на фотосите на сериала " Откраднат живот ”. Имахме близки другарски и професионални взаимоотношения. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

Поводът беше видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не желаете да знаете какво видях там. И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз

в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова,

нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна.

Всеки, който твърди противоположното, е чисто и просто измамник.

Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни експерти, са станали очевидци на непочтено отношение по отношение на жена и нито един от тях не е реагирал, е измамник.

Тогава единствената причина да не повдигна обвиняване против Диана Димитрова за безчинство над малолетна беше, с цел да защитя щерка си и да не ѝ предизвиквам всичко, което щеше да последва. А с цел да предпазваш или защитаваш някого, който обичаш, от време на време се постанова да изтърпяваш неща, които са свързани с несправедливост или огорчение. С неистини. Макар да ти идва да крещиш.

И в този момент желая да кажа нещо доста значимо:

Психическият тормоз Е принуждение.

Набеждаването на почтен човек Е принуждение.

Лъжливите вести СА принуждение.

Злонамереното уронване на престижа (на който и да било) Е принуждение.

Клеветата Е принуждение.

Внушенията без споменаване на име СА принуждение

Всяка опасност над детето ти Е принуждение.

Задължително е да сме непримирими към насилието, и то във всичките му форми. И би трябвало да се борим против него всеки ден. Всеки ден ”.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР