Известната актриса от сериала "Спасители на плажа" Памела Андерсън се

...
Известната актриса от сериала "Спасители на плажа" Памела Андерсън се
Коментари Харесай

Памела Андерсън се затвори в клетка

Известната актриса от сериала "Спасители на плажа " Памела Андерсън се затвори в клетка по време на акция за отбрана на животните, съобщи Франс прес.

Мероприятието се организира на Площада на Републиката във френската столица. Андерсън разреши да я затворят в клетка в символ на митинг против отношението към животните във фермите.

Акцията в центъра на Париж мина в поддръжка на общоевропейската петиция, публикувана от организацията "За съчувствие в отглеждането на животни ".

"Аз неотдавна пребивавам във Франция, само че отбраната на животните е идея, която надълбоко ме вълнува, без значение в коя страна се намирам ", съобщи звездата. "Изпитание за хората е да стоят даже няколко минути в клетка, до момента в който някои животни са принудени да прекарат по този метод целия си живот ", посочи Андерсън.

По време на акцията на площада бяха ситуирани три кафези. В една от тях за известно време беше заключен видният френски еколог и народен представител в Европейския парламент Яник Жадо. В друга клетка стоеше момиче в костюм на розово зайче. То държеше транспарант, на който беше написано, че във Франция в кафези се държат 59 % от бройлерите и 97 % от зайците.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР