Известната актриса Хазал Кая отдавна не се е появявала на

...
Известната актриса Хазал Кая отдавна не се е появявала на
Коментари Харесай

Любима на много българи звезда от турски сериали е повалена ...

Известната актриса Хазал Кая от дълго време не се е появявала на екран. След като стана майка, тя се отдаде на развъждането на сина си, написа Труд бг.

Сега обаче, още със самото си завръщане на работа - на снимачната площадка на поредицата " Полунощ в Пера Палас " (Pera Palas`ta Gece Yarısı) - актрисата се разболя от ковид. В момента се е изолирала под карантина в дома си.

Хазал беше толкоз разчувствана от новия план, в който ще взе участие, че в продължение на няколко месеца взимаше уроци по пеене поради ролята на Есра.



Сюжетът е основан на едноименния разказ на Чарлз Кинг.

Въпреки че сериалът, който се снима за Netflix, се състои единствено от 8 епизода, подготовката за него беше повече от сериозна.

Снимките започнаха предходната седмица и Хазал Кая пристигна на снимачната площадка с огромен възторг.

Въпреки взетите защитни ограничения обаче, актрисата въпреки всичко се болести с ковид. Времето минава и режимът на самоизолация завършва. Така че актрисата скоро ще се върне на работа, оповестяват от екипа.

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на " Полунощ в Пера Палас ", е Karga Seven Pictures. Режисьор е Емре Шахин, а сюжетът е написан от Елиф Усман.

Любопитно е, че в началото основната женска роля, в която ще гледаме Хазал Кая, е била препоръчана на не по-малко известната ѝ колежка Серенай Саръкая, която обаче я отказала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР