Известна с енциклопедичните си познания, бързия си ум и безсмисленото

...
Известна с енциклопедичните си познания, бързия си ум и безсмисленото
Коментари Харесай

Най-трудният въпрос на Ан Хегърти от The Chase, който някога е задаван – знаете ли отговора?

Известна с енциклопедичните си знания, бързия си разум и безсмисленото си отношение, Ан Хегърти от The Chase знае съвсем всеки вероятни са любопитни обстоятелства и логичен въпроси – само че има един въпрос, който озадачи даже нея.

Въпросите на The Chase на ITV виждат състезателите да се борят с професионален викторин, прочут като „ преследвач “, с цел да завоюват пари. Но в стила на същинските игри, въпросите в никакъв случай не са ясни и преследвачът през множеството време елементарно ще познае верния отговор.

Има обаче някои въпроси, на които даже и най-умните хора не могат да отговорят, и по време на нейния престой в ITV I'm A Celebrity Get Me Out Of Here, преследвачката Ан беше запитана от своите съученици от лагера кой е най-трудният въпрос, който й е задаван.

Професионалната викторина разкри, че има един въпрос, който в никакъв случай няма да не помни - и той е обвързван с футбола. Но мислите ли, че ще съумеете да отговорите и най-малко един път да съумеете да успехите преследвача? Тя разкри, че се бори виновност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР