Известна новина е, че HMD (Human Mobile Devices), известният производител

...
Известна новина е, че HMD (Human Mobile Devices), известният производител
Коментари Харесай

Предстоящите смартфони на HMD се появиха в Geekbench с кодовите имена Legend и LegendPro – какво да очаквате

Известна вест е, че HMD (Human Mobile Devices), известният производител на емблематичните телефони Nokia пускат на пазара голям брой смарт телефони под лична марка тази година. Малко откакто актуализира и ребрандира уеб страницата на Nokia в HMD, в Geekbench бяха видяни две от тези устройства. Въпреки, че към момента не разполагаме с дата на стартиране на пазара, оповестяването на премиерата им от страна на HMD може би наближава.

Какво да очаквате от HMD Legend и LegendPro

Според данните в Geekbench, устройствата ще се базират на 8-ядрен чипсет, комбиниран с графичен процесор Mali-G57 с оптималната тактова периодичност от 1,61 GHz. Предполага се, че това е чипсетът Unisoc T606.
HMD Legend реализира 379 точки в набора от едноядрени проби и 1370 точки в многоядрения тест. Що се отнася до LegendPro, резултатите са 373 и 1384 надлежно в едноядрения и многоядрения тест.

Данните също по този начин демонстрират, че смарт телефоните ще се оферират с Android 14. HMD Legend ще разполага с до 4 GB RAM, до момента в който LegendPro ще се предлага с до 8 GB RAM. Тези бенчмаркове подсказват за обещаваща продуктивност за запалянковците, които с неспокойствие чакат формалното стартиране на тези нови смарт телефони.

Изглежда, че те наподобяват на остарялата серия Lumia на Nokia, в случай че може да се съди по редизайна на някогашния уеб страница на Nokia. Възможно е в първата партида да бъдат пуснати на пазара цели 3 смарт телефона, до момента в който общо 9 са сертифицирани по IMEI. HMD разгласи събитие по време на идния Световен мобилен конгрес в Барселона по-късно този месец. На него евентуално може да се състои представянето на устройствата.

С отзив от емблематичното минало на Nokia и обещания за новаторски функционалности, упованието за идния дебют на тези устройства нараства.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР