Известна като жената с най-дългите нокти в света и носителка

...
Известна като жената с най-дългите нокти в света и носителка
Коментари Харесай

Жената с най-дългите нокти в света взе крайно решение и... ВИДЕО

Известна като дамата с най-дългите нокти в света и носителка на Гинес връх, американката Аяна Уилямс публично се раздели с грандиозния си маникюр, оповестяват от.

Д -р Алисън Редингер от Trinity Vista Dermatology във Форт Уърт, Тексас, употребява електрически въртящ се инструмент, с цел да отреже дългите нокти на рекордьорката, откакто ги мери за финален път.

Оказва се, че живеещата в Хюстън Аяна е счупила личния си връх за най-дълги нокти на женски ръце с дължина от 733.55 см, откакто те са пораснали след първичното им мерене от представител на Книгата на върховете през 2017 година

Това е първият път, в който рекордьорката си реже ноктите от началото на 90-те години, оповестяват от Гинес. Аяна е посветила повече от 28 години на развъждането им.

Дори като дете тя постоянно е обичала маникюр, а на страниците на Книгата на върховете е записана през 2018 година По това време ноктите й са дълги 576.4 см, като са й нужни над две бутилки лак и 20 часа, с цел да направи маникюра си.

Напоследък пък за това отиват 3 или 4 бутилки лак и няколко дни. Аяна обаче среща компликации с дългите си нокти, като не може да прави ежедневни действия, като миене на чинии и промяна на спалното долни дрехи.

Ноктите на Аяна ще бъдат непокътнати и изложени в Ripley’s Believe It or Not! Museum в Орландо, Флорида.

Въпреки че последното премерване на маникюра на американката чупи предходния й връх, най-дългите нокти на женски ръце, измерени в миналото, принадлежат на Лий Редмънд от Съединени американски щати, чийто маникюр, поддържан от 1979 година, доближава обща дължина от 8.65 м.

В близко бъдеще Аяна възнамерява още веднъж да пусне ноктите си, само че не до чак толкоз огромна дължина.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР