, известна като Жената Демон, оплете в мрежите си поредната

...
, известна като Жената Демон, оплете в мрежите си поредната
Коментари Харесай

Жената Демон Серенай Саръкая оплете в мрежите си поредната жертва

, известна като Жената Демон, оплете в мрежите си следващата жертва. Според най-популярните турски издания красивата актриса е в интимна връзка с поп артиста Мерт Демир. Някои таблоиди даже настояват, че изпълнителят е бил с дългокраката силиконка в Индонезия, където тя изкара двуседмична почивка през февруари.

По-рано през годината таблоидите писаха, че Серенай Саръкая се е върнала при някогашния си Керем Бурсин. Мълвата обаче се оказа партенка.

„ Понякога публицистите живеят в паралелна действителност “ – разгласи Саръкая.

Бурсин натири Серенай през 2020 година, откакто разбра, че му кръшка с комика Джем Йълмаз. Последният не е красавец, само че има славата на огромен плейбой. През неговото легло са минали много хубавици от малкия екран, киното и поп музиката.

Серенай също не си поплюва. Един от някогашните й я назова в пресата „ Демон, от който мъжете би трябвало да се пазят “. Оттам потегли и прякорът й Жената Демон. Сред жертвите на 31-годишната Серенай Саръкая са и сътрудниците й Чаатай Улусой и Октай Кенарджа, с които тя си е партнирала в разнообразни тв продукции.

Сега Демонът Серенай е омагьосала Мерт, само че какъв брой ще изкара тяхната връзка, никой не се ангажира с такава прогноза...

Източник: вестник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР