Известна българкска обясни какво не трябва да допуска държавата, след

...
Известна българкска обясни какво не трябва да допуска държавата, след
Коментари Харесай

Меглена Кунева: България не бива да остава без еврокомисар

Известна българкска изясни какво не би трябвало да позволява страната, откакто Мария Габриел напусна Европейски Съюз.

Трябва да имаме еврокомисар. Тази пауза сред Мария Габриел и идващия ни еврокомисар, би трябвало да бъде колкото се може по-малка. Ако ние кажем, че можем няколко месеца да сме без еврокомисар е оттегляне и ще загубим от това. Това съобщи някогашният вицепремиер и някогашен министър по европейските въпроси Меглена Кунева в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Това е все едно, в случай че има избрани министерства да няма министър и това да продължава дълго. Еврокомисарят няма и заместител, който да продължи работата му. Предполагам, че към този момент се вършат сондажи за различен български евркомисар. Страната ни не може да остава без еврокомисар. Колкото повече време минава толкоз повече време се изяжда от комисията, тъй като тя завършва мандата си “, изясни тя.

„ Г-жа Габриел има прелестен сектор, извънредно забавен и динамичен. Последната година тя трябваше да направи доклад и да каже какво е свършила. Това доста значим миг за нея и разбирам какво ѝ е коствало, с цел да помогне на страната си “, сподели още Кунева, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР