Известна българка празнува рожден ден днес. Тя е бивша състезателка

...
Известна българка празнува рожден ден днес. Тя е бивша състезателка
Коментари Харесай

Звездната рожденичка днес, една успешна българка: Знаете ли на колко става Раева?

Известна българка чества рожден ден през днешния ден. Тя е някогашна състезателка по художествена гимнастика на клуб „ Левски “, едно от „ златните девойки “ на Нешка Робева. Илиана Раева е родена на 15 март 1963 година Абсолютна европейска шампионка, носителка на 5 златни медала.

1978 година Европейско Първенство в Мадрид, Испания – 6-то място в многобоя.

1979 година Световно Първенство в Лондон, Англия – 4-то място в многобоя, златен орден на въже и сребърен орден на топка.

1980 година Европейско Първенство в Амстердам, Холандия – златен орден в многобоя и златни медали на въже, обръч и бухалки и сребърен орден с лента.

1981 година Световно Първенство в Мюнхен, Федерална Република Германия – сребърен орден с лента и бронзов орден на въже.

1982 година Европейско Първенство в Ставангер, Норвегия – бронзов орден в многобоя и бронзови медали на въже, обръч, бухалки и лента.Собственичка на клуб по художествена гимнастика „ Илиана “. Омъжена за Наско Сираков, имат две дъщери – Славея и Виолета.

„ Днес на 61

Благодаря за тези толкоз пъстри години!

Благодаря на Бог, на родителите си, на фамилията си, на гимнастиката и сътрудниците си, на приятелите си… на всички, които срещам в живота си!

Обожавам Живота и съм доста признателна! “, написа по този мотив в обществената мрежа Facebook рожденичката.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР