Известен водещ от голяма телевизия беше засечен от журналист на

...
Известен водещ от голяма телевизия беше засечен от журналист на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Известен журналист продава на черно билети за вечното дерби

Известен водещ от огромна телевизия беше засечен от публицист на Lupa.bg да взе участие в спекулация с билети за мача ЦСКА-Левски, край за Купата на България.

Преди към седмица, тъкмо когато от " Левски " обявиха, че са изчерпани всички билети за техните почитатели, известният публицист беше видян в кафене наоколо до 57-мо Спортно учебно заведение в столицата, да получава от различен мъж големи пачки с билети за мача.

Попитан какво се случва и дали можем да си закупим билети от него, той отговори, че талоните му са единствено за сини почитатели.

Притеснен от интереса ни, известният водещ бързо прибра купищата пропуски за мача и побърза да оправи сметката в заведението и да го напусне.

Не е ясно, каква е тъкмо далаверата на журналиста, само че всички спортни негови сътрудници настояват, че търсенето на билети преди мача ще бъде голямо и ще се продават доста талони " на черно " със мощно повишени цени.

Вечното дерби сред сини и червени е в неделя и поради мощната форма на сините ползата към финала е голям.

Припомняме че, ентусиастите на " Левски " даже започнаха да изкупуват билетите за бранш А, където са настанени враговете им с червени шалчета.

Полицията е в бойна подготвеност, тъй като се чакат ексцесии преди, повреме и след мача.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР