Известен с ексцентричния си език, милиардерът каза в интервю, че

...
Известен с ексцентричния си език, милиардерът каза в интервю, че
Коментари Харесай

Новите заводи на Tesla „губят милиарди долари“

Известен с ексцентричния си език, милиардерът сподели в изявление, че в случай че към заводите му се чува „ колосален плач ”, то това е звукът на запалените пари. Мъск показа още, че фабриката на Tesla в Тексас създава „ дребен брой ” коли, защото не може да създава задоволително от новите акумулатори (4680), а по-старият модел (2170) са „ заседнали в пристанището в Китай “.

Прогнозата на Мъск въпреки всичко е оптимистична - „ Всичко това ще се поправи доста бързо, само че изисква доста внимание “, сподели той, споменавайки, че фабриката в Берлин е в малко по-добра позиция, тъй като употребява акумулатори 2170.

Милиардерът обаче за следващ път акцентира, че ковид-карантините в Шанхай са „ доста, доста сложни ”, стопирайки освен локалното произвеждане, само че и това на завода в Калифорния, който употребява някои елементи, създадени в Китай.

Според Reuters, има вътрешно предписание за прекъсване на производството в Шанхай през първите две седмици на юли, с цел да се разшири и обнови обекта, с...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР