Известен крипто стратег, познат като Altcoin Sherpa сподели с голяма

...
Известен крипто стратег, познат като Altcoin Sherpa сподели с голяма
Коментари Харесай

Този катализатор може да срине алткойните според крипто анализатор

Известен крипто пълководец, прочут като " Altcoin Sherpa " показа с огромна публика своите прозрения по отношение на евентуален фактор за забележителен срив на алткойн пазарите.

В неотдавнашното си известие до почитателите си в Twitter, Altcoin Sherpa акцентира значимостта на наблюдението на графиката на господстващото състояние на Биткойн (BTC.D). Тази графика наблюдава % от общата капитализация на крипто пазара, който се държи от Биткойн, водещата криптовалута .

Altcoin Sherpa изясни, че в случай че BTC.D съблюдава равнището на опозиция при 48.20%, това може да докара до ралита в границите на алткойн пазарите, до момента в който Биткойн се чака да консолидира през този интервал.

Той обаче предизвести за опцията алткойните да бъдат изправени пред обилни загуби, в случай че BTC.D претърпи пробив заради спада на Биткойн към $25,000.

В допълнение, Altcoin Sherpa предложи прозрения за тълкуването на мечите и бичите графики на BTC.D. Мечата графика демонстрира, че алткойните набират стойност по-бързо от Биткойн.

За разлика от това, бичата графика допуска, че Биткойн нараства по-бързо от алткойните или че алткойните губят стойност по отношение на Биткойн.

Altcoin Sherpa предвижда, че в случай че BTC падне под равнището на поддръжка от $26,525 на графиката с висока времева рамка (HTF), Биткойн евентуално ще тества още веднъж равнището от $25,000.

Той акцентира смисъла на голям брой механически знаци, които се подреждат на равнището от $25,000, в това число 200-седмичната ЕМА (експоненциална пълзяща средна), 200-дневната ЕМА, 0.382 фиб равнище на промяна, както и равнището на диапазона и S/R (подкрепа/съпротива).

Altcoin Sherpa добави, че сходни обстановки постоянно водят до резултати, които надминават упованията и не би се изненадал да стане очевидец на спад до към $23,000 или сходно равнище, в случай че тази сериозна зона бъде пробита.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР