Известен крипто анализатор сподели, че според него сегашният оптимизъм сред

...
Известен крипто анализатор сподели, че според него сегашният оптимизъм сред
Коментари Харесай

Биткойн: Ще спадне ли цената под $40,000?

Известен крипто анализатор показа, че съгласно него сегашният оптимизъм измежду крипто запалянковците може да е евентуален капан за мечки.

Анализаторът, прочут като “ “, предизвести за преобладаващите бичи настроения към Биткойн (BTC) и по-широкия крипто пазар.

Въпреки неотдавнашното доста ликвидационно събитие, The Flow Horse прикани за нерешителност, предполагайки, че търговците може да са прекомерно оптимистични, изключително при очертаващото се евентуално събитие на ликвидация.

Предупреждението може да е по отношение на предстоящото утвърждение на заявките за спот Биткойн борсово търгувани фондове (ETF).

Анализаторът Джеймс Сейфърт от Bloomberg по-рано предвижда регулаторно утвърждение на тези заявки през идващия месец – ход, който съгласно ветерани от промишлеността като Крис Бърниске, създател на Placeholder Capital, може да не докара безусловно до повишение на цените на BTC .

Що се отнася до утвърждението на спот BTC ETF, Бърниске посочи внимателна вероятност, заявявайки, че събитието може да не благоприятства незабавно цената на BTC.

Той означи, че при положение на отменяне може да се стигне до обилни разпродажби, а даже и при положение на утвърждение, огромният растеж на покупките може да е настъпил още преди формалната вест.

Бърниске също по този начин уточни, че на обичайните финансови колоси ще им е належащо време, с цел да трансфорат утвържденията в дейни потоци на покупки.

Flow Horse в допълнение акцентира на евентуалния спад, като допусна, че Биткойн може да стане очевидец на цени под $40,000, вероятно достигайки равнища към $38,000 – $39,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР