Известен крипто анализатор смята, че Биткойн (BTC) е излязъл от

...
Известен крипто анализатор смята, че Биткойн (BTC) е излязъл от
Коментари Харесай

Премина ли опасността от сериозна корекция на цената на Биткойн?

Известен крипто анализатор счита, че Биткойн (BTC) е излязъл от „ рисковата зона “, в която съществуваше забележителен риск от спад под най-ниската стойност на обхвата.

Познат като Rekt Capital, анaлизаторът показа, че въпреки „ “ да е завършила, Биткойн към момента може да претърпи спад с към 13% от актуалната си стойност.

Според Rekt Capital Биткойн нормално навлиза в „ “ след халвинг събитието, когато възнагражденията на миньорите се понижават на половина, което води до обилни спадове. След като излезе от тази зона, Биткойн исторически минава във етапа на „ “, характеризираща се с търговия в диапазон:

Анализаторът също по този начин означи, че въз основа на историческите модели Биткойн може да не пробие максимума на диапазона от $70,000 преди септември:

„ Исторически видяно, Биткойн постоянно се е сблъсквал с отменяне на върха на обхвата по време на първия опит за пробив след халвинга. Нещо повече, историята демонстрира, че тази фаза на повторна акумулация би трябвало да продължи доста по-дълго. Обикновено Биткойн пробива от тези диапазони на реакумулиране до 160 дни след халвинга. Това би означавало пробив от диапазона на реакумулиране едвам към септември 2024 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР