Известен крипто анализатор, познат като Altcoin Sherpa направи прогнози относно

...
Известен крипто анализатор, познат като Altcoin Sherpa направи прогнози относно
Коментари Харесай

Етериум и още няколко алткойна пред сериозен подем според популярен анализатор

Известен крипто анализатор, прочут като " Altcoin Sherpa " направи прогнози по отношение на бъдещото показване на Pepe (PEPE), Етериум (ETH), Chainlink (LINK), Render Token (RNDR) и Fetch.ai (FET).

Според анализатора Pepe има капацитет за забележителен скок, като е допустимо да надвиши 64% нарастване от сегашната си стойност. Лицето счита, че Pepe може да доближи равнището от $0.50, преди да претърпи спад, макар че чака цената в последна сметка да продължи да понижава.

Независимо от това, като се има поради историческото показване на Pepe , Altcoin Sherpa счита, че Pepe ще остане на пазара, въпреки и не толкоз мощен, колкото преди.

За да направи тази прогноза, анализаторът употребява равнищата на промяна на Фибоначи – техника, употребена в техническия разбор за установяване на основни ценови цели.

Altcoin Sherpa допуска, че Pepe може да възвърне 50% равнище на Фибоначи, оценено на $0.00000234. Към момента Pepe се търгува на цена от $0.000001504, което съставлява доста нарастване от над 2,400% по отношение на предходното дъно от 18 април, което беше на равнище от $0.0000000551.

Анализаторът също по този начин дава прозрения за Етериум , като допуска, че в случай че Биткойн (BTC) претърпи спад, Етериум може да падне под равнището от $1,800. Въпреки това анализаторът резервира бичи въодушевление по отношение на Етериум в средносрочен проект, наблягайки, че Етериум съставлява забележителна част от капиталовия им портфейл.

Понастоящем Етериум се прави оценка на $1,864, което отразява растеж от 1.2% през последните 24 часа.

Що се отнася до Chainlink, Altcoin Sherpa изрази дълготраен оптимизъм във връзка с децентрализираната оракулна мрежа. Лицето чака доста рали, в случай че Chainlink успее да надвиши горната граница на диапазона, почти $9.33. Анализаторът обаче призна опцията този пробив да отнеме известно време.

Текущата стойност на Chainlink възлиза на $5.95, което демонстрира спад от 1.2% през последните 24 часа.

Анализаторът обърна внимание и на Render Token  (RNDR) , екосистема за синтезиране на изображения, спекулирайки че Render Token може да падне под $1, в случай че Биткойн загуби поддръжката си.

Освен това, даже в случай че Биткойн преживее ценови скок, анализаторът счита, че Render Token може да прояви ценови съмнения без значителен растеж. Altcoin Sherpa гледа песиместично Render Token, като счита, че токенът ще бъде неактивен за забележителен интервал от време.

Към момента на писане на публикацията Render Token се търгува на цена от $1.99, което съставлява спад от 13% през последните 7 дни.

И най-после, анализаторът допуска, че Fetch.ai ( FET ), децентрализирана мрежа за машинно образование, може да регресира до ценовия диапазон сред $0.06 и $0.14. Този предстоящ спад следва неочакван скок, задвижен от хайпа към изкуствения разсъдък (AI).

Текущата стойност на Fetch.ai възлиза на $0.22, което демонстрира спад от 11% през последните 7 дни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР