Известен диджей е арестуван за изнасилването и убийството на 25-годишна

...
Известен диджей е арестуван за изнасилването и убийството на 25-годишна
Коментари Харесай

Красива учителка е намерена брутално убита! 26 години по-късно полицията откри убиеца и той се оказа...

Известен диджей е задържан за изнасилването и убийството на 25-годишна учителка, осъществено през 1992 година. Кристи преподавала в шести клас на междинното учебно заведение в щата Пенсилвания, Съединени американски щати. Именно шефът на учебното заведение се обезпокоил, когато младото момиче не отишло на работа. Тогава решил да ревизира у тях и я намерил мъртва в личния й дом, написа Блиц.

 



Загиналата жена била грубо изнасилена, само че опитвала до последно да се съпротивлява и това си личало по белезите на ръцете и раздраните облекла.

Кристи била толкоз грубо пребита, че лицето й било неузнаваемо. Накрая я задушил. Следователите взели пример на ДНК, оставен върху починалата учителка, както и на килима под нея.

Полицаите с години не могли да открият на кого в действителност е тази ДНК проба. Случаят почнал да се разплита, когато поднина на 49-годишния Раймонд DJ Freez Роува не пуснал данните си на генеалогически уебсайт. 



Но даже и това не стигало за арест, по тази причина ченгетата почнали да наблюдават диджея. Полицаите най-сетне съумели да вземат ДНК-проба отн него, употребявайки пластмасова бутилка, от която пил вода. Така и потвърдили, че тестът съответствува с тази, взета преди години от мястото на престъплението.

Раймонд работел като диджей най-много на сватби и балове и то за такива звезди като Парис Хилтън и Брук Хоугън, а също и на събития с присъединяване на Стинг и Лени Кравиц. 

В момемнта килърът се намира в затвор в Ланкастър и излизането му под гаранция е отхвърлено.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР