Известен депутат от БСП обяви дали е възможно да влязат

...
Известен депутат от БСП обяви дали е възможно да влязат
Коментари Харесай

Гуцанов: Не виждам как може да има коалиция между БСП, ГЕРБ и ДПС

Известен народен представител от Българска социалистическа партия разгласи дали е допустимо да влязат в коалиция за изборите с други две огромни партии.

„ Не виждам това по какъв начин може да стане. Имаме ясни конгресни документи по тази тематика. Това втълпяване го виждаме преди всеки един избор, когато разнообразни мнения и шамани споделят, че БСП, ГЕРБ И Движение за права и свободи ще се съберем, след което това нещо не се случва “. Това сподели депутатът от парламентарната група на „ БСП за България “. 

В предаването „ Тази заран “ той разяснява и работата на служебния кабинет. 

„ Членовете на БСП в служебния кабинет не извършват вижданията и политиката на БСП. Това не е кабинет на БСП. Те са в персоналното си качество “, сподели той. 

Гуцанов изрази неодобрение към някои решения на Народното събрание, написа novini.bg. 

„ Нормално ли беше едно Народно заседание да стартира с предоставяне на средства за втората ескадрила самолети и първото решение на Народното събрание беше още веднъж да купим самолети за по-голямата цена от 2,5 милиарда. Второто ни решение беше да дадем оръжие за Украйна и последното решение – Гладомора. Това ли бяха огромните проблеми на Народнотo заседание “, сподели още той. 

По думите на Гуцанов въпросът за нов водач на левицата не стои на дневен ред на идния конгрес на БСП. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР