Известен бизнесмен от Вършец е сред задържаните тази нощ с

...
Известен бизнесмен от Вършец е сред задържаните тази нощ с
Коментари Харесай

Известен бизнесмен от Вършец е сред арестуваните с 20 кг. хероин на АМ Тракия“

Известен предприемач от Вършец е измежду арестуваните тази нощ с 20 кг. хероин на автомагистрала „ Тракия “, заяви организация BulNews.

По неофициална информация това е 44-годишният Марио Михайлов. Мъжът стопанисва чартърен пицария „ Релакс “ във Вършец и от дълго време притегля вниманието на обществото с охолния си метод на живот.
Местните се озадачили още повече по време на ограничаващите ограничения поради ковид, защото заведението постоянно не работели или пък нямало по този начин клиентела, а в това време Марио продължава да живее на необятно.
В момента предприемачът кара БМВ Х6, макар че останалите заведения в курортното градче са затворили поради спада в работата. Съпругата му е модифицирана със силикон и джуки, а дрешникът й е цялостен единствено с маркови облекла. Семейството всеки месец е на почивки в страната или чужбина и това няма по какъв начин да не направи усещане на хората във Вършец.

Запознати с неговото житие и съществуване описват, че той има непосредствен другар, който сега е в турски затвор точно поради трафик на дрога. Не е изключено измежду арестуваните с него да е и негов непосредствен другар от Дупница, с който поддържат близки контакти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР