Известен български плувец се оказа шестият българин, задържан и обвинен

...
Известен български плувец се оказа шестият българин, задържан и обвинен
Коментари Харесай

Известен български плувец е шестият българин, задържан и обвинен в шпионаж във Великобритания

Известен български плувец се оказа шестият българин, арестуван и упрекнат в шпионаж във Англия, а Българска национална телевизия разполага в с негово изявление.



По време на дейната си спортна активност, Тихомир Иванчев е определян като една от огромните очаквания в българското плуване и е подготвян за правоприемник на именития Петър Стойчев. Приключил кариерата си през 2008 година, описа пред " По света и у нас " треньорът по плуване Красимир Туманов.

" Тихомир го готвихме като правоприемник на Петър Стойчев след време да стане. Плуваше дълги дисциплини, плувни маратони и се готвеше доста добре, плуваше доста добре. И с Петър плуваше, участваха си дружно по маратони и ходихме по международни шампионати, международни купи и европейски шампионати. Той се отхвърли 2008 г, тъй като имахме подготовка за Олимпиадата, само че беше за първи път на 10 км. олимпийски игри, не можа да се класира и по-късно пристигна и сподели, че се отхвърля и повече не желае да тренира ", споделя треньорът по плуване Красимир Туманов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР