Известен анализатор предполага, че пазарът на криптовалути е на ръба

...
Известен анализатор предполага, че пазарът на криптовалути е на ръба
Коментари Харесай

Истинският бичи пазар за Биткойн и Етериум тепърва започва според анализатор

Известен анализатор допуска, че пазарът на криптовалути е на ръба на идващия си бичи цикъл (или може би продължението на настоящия).

Псевдонимният анализатор Kaleo твърди, че същинският бичи пазар занапред ще стартира.

Според Kaleo Биткойн (BTC) сега е във етапа си на струпване след халвинг и се приготвя за доста рали, евентуално достигайки възходяща цел до $200,000. Той отбелязва, че всеки главен бичи пазар е претърпял понижение на процентния растеж от най-високата стойност на предходния цикъл (ATH), като всяко придвижване на ATH понижава с почти 3.5 пъти. Ако този модел се резервира, Kaleo предвижда, че ATH за BTC в този цикъл ще варира сред $150,000 и $200,000.

По отношение на Етериум (ETH) , Kaleo има вяра, че водещата платформа за смарт контракти е подготвена да скочи до към $12,000 през този цикъл.

Той загатва, че макар вълнението към последните развития, графиката демонстрира, че придвижването на цената на ETH едвам стартира.

Kaleo също по този начин чака, че обилни финансови потоци в Биткойн и Етериум ще провокират взрив на алткойните. Той чака, че притокът на пари ще сътвори големи благоприятни условия, което ще докара до преуспяване на алткойните и децентрализираните приложения (dApps).

Анализаторът уточни, че вложителите на дребно занапред ще навлизат на пазара и поучава да не се обезсърчават хората от пазарните съмнения, като акцентира, че подема на пазара занапред стартира.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР