Известен анализатор на криптовалути предполага, че обещаващ алткойн проект, който

...
Известен анализатор на криптовалути предполага, че обещаващ алткойн проект, който
Коментари Харесай

Алткойн скочи с над 300% за няколко месеца и може да продължи още много нагоре

Известен анализатор на криптовалути допуска, че обещаващ алткойн план, който работи върху блокчейна на Биткойн, има забележителен капацитет за напредък.

Никълъс Мертен, прочут като водещия на канала DataDash, показа прозренията си със своите почитатели в YouTube. Мертен акцентира Stacks ( STX ), план, предопределен да сътвори място за смарт контракти и децентрализираните финансови (DeFi) приложения в екосистемата на Биткойн , като бенефициент на актуалната пазарна динамичност към водещия цифров актив.

Мертен натъртва на преобладаващия сюжет, концентриран към институционалното приемане на Биткойн и ролята му на световен хеджиращ или обезпечаващ актив. Той акцентира по какъв начин интеграцията на Stacks с инфраструктурата на Биткойн я нарежда удобно за евентуален дълготраен напредък, изключително в случай че инерцията в пространството на борсово търгуваните фондове (ETF) се резервира.

Освен това Мертен следи евентуално бичи тренд за Stacks по отношение на Биткойн (STX/BTC), като отбелязва позитивни развития в ценовата графика. Той акцентира смисъла на евентуалния пробив от клиновидната групировка, което демонстрира допустима възходяща траектория за STX/BTC.

Въпреки неотдавнашното нарастване на цената Мертен остава оптимист, като показва неналичието на стесняване на цената и допуска удобна динамичност на търсенето и предлагането, способстваща за по-нататъшно ускорение на цената.

Към момента на писане на публикацията STX се търгува на цена от $2.50, което съставлява удивително нарастване от почти 330% по отношение на оценката му от 23 ноември, когато цената му беше $0.58.

Мертен също по този начин разпознава исторически ценови модел в графиката на Stacks, който допуска евентуално рали до $17 въз основа на предходното пазарно държание. Той акцентира разрастването от равнище на поддръжка и прави паралели с предходни ценови придвижвания, като показва убеденост в евентуалното нанагорнище към по-високи ценови равнища, въпреки и да признава неустановеност във връзка с това по кое време ще се случи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР