Извелият ЦСКА с капитанската лента при загубата 1:2 от Берое

...
Извелият ЦСКА с капитанската лента при загубата 1:2 от Берое
Коментари Харесай

Занев: Това не е за първи път, загубените точки сега тежат

Извелият ЦСКА с капитанската лента при загубата 1:2 от Берое Петър Занев беше очевидно отчаян след мача от 11-ия кръг на efbet Лига. Заради провалянето отборът към този момент изостава на 8 точки от водача в класирането Лудогорец, което наподобява прекомерно огромна разлика в края на септември.

„ Допуснахме първия гол от груба наша неточност в средата на терена. До този миг стояхме добре на терена, Берое нямаше удар във вратата. Имахме нелоши офанзиви. През второто полувреме започнахме да играем безредни, с дълги топки. Пуснахме повече нападатели. Те имаха доста контраатаки, ние не успяхме да си вкараме ситуациите. С 2 удара паднахме, общо взето”, разяснява опитният Занев пред DIEMA SPORT в минутите след края на срещата в Стара Загора.

„ Това не е за първи път – против Етър, против Дунав Русе без удар загубихме точки. 4-5 индивида не били играли… Щом сме изгубили, сме изгубили всички. В това число и аз като капитан на тима имам най-голяма виновност. Тези 4 точки, които загубихме против Дунав Русе и Етър в този момент ни натежават. Берое е много стойностен тим. Вижда се, че имаха и шанс. Ние от 5 метра не можем да уцелим вратата. През второто полувреме доста безредно заиграхме. Не биваше да бързаме, само че се подведохме по играта на Берое.”

„ Оттук нататък би трябвало да играем мач за мач, с цел да натрупаме самочувствие и убеденост. За да постигнеш 6-7 следващи победи ти е необходим жанр на игра, който да следваш. Не знам, и шанс ни липсва. Стараем се да играем плътно, на бързи контраатаки. Кога се получава, по кое време - не, само че би трябвало да има повече тактическа дисциплинираност. През второто полувреме играхме на нападатели и бранители, в средата на терена беше празно.”

„ Бодуров? Вие непрекъснато питате за него. Аз мнението за него съм го споделил – добър футболист е. Трябва да питате управлението и треньора. Друго не мога да кажа”, приключи Занев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР