Извелият до първа титла в новата история му ВК Хебър

...
Извелият до първа титла в новата история му ВК Хебър
Коментари Харесай

Сашо Попов: Изправен съм пред тежък избор между разум и чувс...

Извелият до първа купа в новата история му ВК Хебър старши-треньор на тима Александър Попов призна, че е изправен пред един от най-тежките си избори в професионален проект.

„ Относно идващия сезон, мисля че всичко е ясно. Ръководството на Хебър има предпочитание за взаимна работа с мен. Запознавайки се с ситуацията и събитията в Пазарджик, такова предпочитание има и в мен, само че с изключение на диалога има и усеща. В идващите за мен тежки дни би трябвало да взимам значимо решение, отговаряйки на разсъдъка и възприятията си. Случая е отворен, само че събитията са такива ", разяснява на специфична на специфична конференция в Пресклуб „ България “ тематиката за възможното му оставане на този пост Попов.

Той приказва и за аргументите да се захване с Хебър преди 20 дни.

" Най-сериозният мотив за мен да оказа помощ на клуба от Пазарджик бяха съществуващите проблеми в отбора. Те бяха от друго естество. Намерих тима леко отчаян в силите си, макар доста сериозната селекция. Загубата на Купата и Суперкупата беше предопределила и неналичието на въодушевление в момчетата, както и на целия град. Това е наслаждение - да видя осъществена една тяхна фантазия. Видях по какъв начин един цялостен град може да работи за триумфа на един състезателен колектив. Това ме радва, само че и ме натъжава, тъй като в София това не може да се случи ", призна столичният експерт.

„ Радвам се, че тези експерти и хора, които се борят за триумф, можаха да чуят това, което желая от тях и го направиха. Случи се за доста малко време. Това е и магия. Трябва да се отдаде заслуженото за състезателите, които го направиха.

Един Брадли Гънтър въплъти всичко, което се случва в клуба от моята позиция. Амбиция, невзискателност и предпочитание в едно. Това е човек с непозната просвета, който демонстрира по какъв начин един професионален състезател би трябвало да живее, с цел да има триумфи. "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР