Изведнъж стана всичко. Ако не бях избягал, щеше да влезе

...
Изведнъж стана всичко. Ако не бях избягал, щеше да влезе
Коментари Харесай

Проговори шофьорът на камиона от смъртоносната касапница край Лесово

Изведнъж стана всичко. Ако не бях избягал, щеше да влезе под камиона. Аз видях, че влезе в моето платно и завих надясно и избягах, ударих спирачка авансово, с цел да не го ударя. Това изясни Идриз, водачът на камиона от смъртоносната кланица край Лесово.
На интернационалния път към границата при Лесово се сблъскаха румънски камион и румънски бус, цялостен с туристи.

Снимка: bTV
Инцидентът е станал на интернационален път 1-7 от Петолъчката за контролно-пропусквателен пункт „ Лесово”. В буса са пътували шестима румънски жители, сред тях едно дете. Една жена е умряла на място. Хората са идвали от морето към граничен пункт, по първична информация тирът се е движил в противоположна посока.

След удара бусът излиза от пътя и се прекатурва в полето.

"Има в ремаркето удар.Той се явява преден като противоположни направления на придвижване, само че не е изразен в челните сформира на двата автомобила ", сподели Тодор Мишинев, ОД на МВР-Ямбол, представен от bTV.


Снимка: bTV
Все още не е ясно за какво лидерът е изгубил надзор. Една от версиите е спукана гума.

Шофьорът на буса е в Ямболската болница с черепно-мозъчна контузия без заплаха за живота. Другите пасажери, измежду които дете на 6 години, са прегледани и освободени.

Огледите на мястото на случая и разпитите на водача продължиха до късно следобяд. През цялото това време пътят бе затворен, а от АПИ пуснаха известие за водачите да употребяват обходен маршрут през Ямбол за граничен пункт „ Лесово”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР