Изведнъж аз започнах да живея. Наистина. И това ми е

...
Изведнъж аз започнах да живея. Наистина. И това ми е
Коментари Харесай

Дойде Ни Като Гръм От Ясно Небе, Феновете В Шок! Край С Най-Обичаната Българска Певица!

" Изведнъж аз започнах да пребивавам. Наистина. И това ми е толкоз задоволително, че някой ден може и да спра да пея ", сподели пред bTV изпълнителката на " Аз съм обич ".

Мариана се среща с харизматичния артист от Плевен преди две години на откриването на пешеходна пътека край язовир „ Кърджали “. Първоначално връзките им са единствено другарски, а Весо й е признателен, че му оказва помощ в тежък интервал. Бил отчаян като човек на изкуството и имал потребност от поддръжката на сродна днуша.

Искрата посред им пламнала много откакто Мариана се раздели с дългогодишния си сътрудник Ханес, а звездата от " Дамасцена " постави завършек на своя брак. От него Плачков има дъщеричка Андрея, а за Попова най-скъпото нещо от връзките й с италианския сомелиер остана 7-годишната Мария-Магдалена.

В изявление за идното издание на " Търси се " Плачков дефинира Мариана като най-близкия си човек. Уточнява, че той е сложен темперамент и да се живее с него е същинско предизвикателство. Любимата му обаче е безапелационна, че не би трансформирала безусловно нищо в него и е повече от щастлива.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР