Извървяхме дълъг път от негативния и подвеждащ образ на програмите

...
Извървяхме дълъг път от негативния и подвеждащ образ на програмите
Коментари Харесай

Лоялността към марката не е достатъчна, за да задържи клиентите

Извървяхме дълъг път от отрицателния и подвеждащ облик на стратегиите за хонорари, предопределени единствено за консуматори с ниски приходи.  Традиционният метод за създаване на марка и лоялна потребителска база се заменя от стратегии за хонорари, които облагодетелстват непропорционално по-големите харчещи. Колкото повече харчат тези консуматори, толкоз повече получават назад – създавайки удобен цикъл както за купувача, по този начин и за продавача.

В нашето изследване измежду над 50 000 консуматори, единствено 3% споделиха, че биха останали лоялни на своята най-хубава марка, в случай че съперник предложи връщане на пари или тласъци за точки. Бумът на броя на продуктите с пределни ценови разлики в платформите за търговия на дребно оказва помощ да се изясни тази трагична смяна. С толкоз доста транзакции, които се правят онлайн, потребителите са подтикнати от най-хубавите покупко-продажби, най-хубавите мнения и най-хубавите награди.

Възнагражденията се натрупват с течение на времето, тъй че задачата на тези стратегии е да се сътвори непрекъсната връзка с клиентите, изключително с тези, които харчат най-вече. Това е просто уравнение: предлагането на най-голяма стойност подсигурява, че те ще останат най-лоялни. Стойността на марката може да не е мъртва, само че се предефинира от нуждата да се възнаграждават непрекъснатите клиенти в тази по-сложна работна среда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР