Извървели сме дълъг път от времето на нашите баби. За

...
Извървели сме дълъг път от времето на нашите баби. За
Коментари Харесай

Какво търси Edna истинска жена в един мъж?

Извървели сме дълъг път от времето на нашите баби. За тях бракът и фамилията са били главната цел в живота и те постоянно са приемали първия мъж, който се появи. В наши дни обаче дамите желаят освен това от живота като цяло и от любовта в частност!

През последните десетилетия дамите са създали велики крачки напред в света, както и в своите кариери и взаимоотношения.
Еманципацията на дамите им дава равни права на работното място и в обществото като цяло. В резултат на това през днешния ден дамите с убеденост ръководят както финансите си, по този начин и взаимоотношенията си!

Ние към този момент не сме съгласни да се примирим с по-малко от това, което в действителност желаеме, когато стане въпрос за взаимоотношения, нито пък желаеме да останем във връзка, в която сме нещастни.

Можем да кажем, че сме еволюирали. Затова дано разгледаме какво търси мощно еволюиралата жена в един мъж:

––– Тя желае той да бъде убеден –––

Еволюиралата жена желае мъж, който черпи силата си от вътрешната страна, разчита само на личните си качества и е убеден във вродените си способности. Тя не се впечатлява от скъпите му облекла, лъскавата кола или нулите в банковата му сметка.

Някои мъже обаче бъркат увереността с арогантността, а второто в действителност е много отблъскващо за една еволюирала жена. Това, което в действителност я притегля, е мъж убеден в себе си и своите качества, заземен в своята Божествена мъжка мощ!

Нищо не е по-притегателно за една осъзната еволюирала жена от един същински убеден мъж. Най-много я вълнува неговия Дух на войник!



––– Тя желае той да е изпълнен със пристрастеност към живота –––

Еволюиралата жена желае мъжа да има собствен живот и отвън връзката. Колкото повече наслаждение изпитва от своя личен живот, толкоз повече наслаждение ще внесе и в тяхната връзка! Еволюиралата жена е мощно привлечена от мъжа, който обича своя живот.

Тя не желае той да търси щастието си посредством нея, а желае той да сътвори своя личен благополучен живот. Тя желае той да бъде изпълнен с възторг от живота си без нея, както и от живота, който споделя с нея.

А също така неговата пристрастеност към живота е пропорционална на пристрастеността в тяхната връзка.



––– Тя желае цялото му сърце –––

Пътят към интимността стартира от сърцето, а това изисква да се отвориш за уязвимостта. Еволюиралата жена желае мъж, който схваща, че интимността е освен това от просто секс. За да може в действителност да обича един мъж, дамата би трябвало да усеща и познава неговото сърце.

Това постоянно е мъчно, тъй като момченцата ги учат, че уязвимостта е уязвимост, макар че това е надалеч от истината. В резултат на това като възрастни те пазят сърцето си и не си разрешават да изпитват цялостна и дълбока фамилиарност.

Уязвимостта обаче изисква доста кураж (мъжко качество), което пък идва от латинската дума “cor” (courage на английски), която значи сърце. Противно на общоприетото разбиране, куражът да живееш и действаш от сърцето е знак на смелост и неустрашимост.

А няма нищо, което еволюиралата жена да обича повече от неустрашим мъж!



––– Тя желае той да почита нейната женска мъдрост –––

Женската сила е недоразбран, само че всесилен източник както за дамите, по този начин и за мъжете. Векове наред са ни представяли ролята на дамата в неправилна светлина, вследствие на което същинската ѝ роля е била забравена.

Прекалено дълго време мнението и гласа на дамата са оставали нечути, а вродената ѝ мъдрост – непризната. За благополучие през днешния ден доста дами се свързват още веднъж със своята женска природа и своите вродени заложби. Дори и мъжете през днешния ден получават друго знание за силата и смисъла на женската сила! Жената, встъпила в своята женственост, излъчва мощ и омагьосване.

И тази жена желае мъж, който да разпознава, уважава и почита тази нейна мощ. Тя желае неговата поддръжка, до момента в който се развива и учи по какъв начин да показва тази нейна женска сила в нейния цялостен капацитет.

Еволюиралата жена желае мъж, който освен, че не го е боязън от силата на нейната женска мъдрост, а я приветства, тъй като знае, че нейната мъдрост е от изгода и за него!



––– Тя желае той да се съобщи –––

Това е огромна компликация за мъжете. По природа множеството мъже са внимателни, защото това е едно от качествата на мъжката сила. Те се защищават с психически щит, който е нужен по време на война, само че не и когато става въпрос за обич.

Еволюиралата жена желае мъж, който не се опасява да смъкне гарда си и да остави бронята на бойното поле когато е с нея. За да откри същинска съгласуваност с нея, той би трябвало да е подготвен да се съобщи – не на дамата, а на самата обич. Еволюиралата жена желае мъж – боец на любовта!



––– Тя желае той да е предан на себе си и на нея –––

Повечето дами желаят отдаденост. Но ключът към трайно отдаване на връзка е първо да си предан на себе си. Една осъзната еволюирала жена желае мъж, който не се опасява да се отдаде – на живота и на любовта. Когато той се ангажира със личното си израстване, това значи, че той ще поддържа и предизвиква и нейното израстване.

Тя желае мъж, който е предан първо на себе си, а по-късно и на нея! Тя желае да еволюира със своя мъж. Личностното израстване и развиване са от главно значение за еволюиралата жена.

Тя желае да израсне ментално, духовно и личностно в живота и любовта, надлежно желае сътрудник, който е подготвен да израства един до друг с нея. Сърцето ѝ копнее за еволюирал мъж.
 Gettyimages/Gulliver
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР