Извършва се планова проверка на РУ-Дупница, наредена от Апелативна прокуратура.

...
Извършва се планова проверка на РУ-Дупница, наредена от Апелативна прокуратура.
Коментари Харесай

Гешев: Извършва се планова проверка на РУ-Дупница

Извършва се планова инспекция на РУ-Дупница, подредена от Апелативна прокуратура. Основният приоритет на равнище Районна прокуратура е битовата престъпност и медийната интензивност на прокуратурата – да бъде показано каква работа е свършена, тъй като в случай че не се покаже, все едно не е свършено. Това съобщи основният прокурор в, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.
Започнаха инспекции на доста обекти и заведения, прокуратурата ще ги заключи. Това е рутинна активност на прокуратурата, само че главно се ревизира бизнеса на обвинения.
 Отровното трио с нова порция въпроси към Иван Гешев " Отровното трио " с нова порция въпроси към Иван Гешев
" Извършен е грамаден ремонт на вила номер 5, има ли социална поръчка за това. Защо Бюрото за протекция на очевидците охранява основния...
Има няколко досъдебни производства и едното е за изчезналото лице. Работи голям запас на Министерство на вътрешните работи.
Претърсиха се 120 кв. км, само че периметърът ще бъде уголемен. Това изисква голям механически и кадрови капацитет. Мога да уверя, че се прави всичко допустимо да се позволи този случай, сподели Гешев за търсения Янек Миланов от Дупница. Утре следва да се претърси още една околност. От през вчерашния ден се включи и конна полиция, употребяват се всички запаси, с които разполага Министерство на вътрешните работи. Работи се по няколко каузи на обвинения Капланов, ревизират се остарели случай, „ студени досиета “. Ако нямаме вяра, би трябвало да спрем работим. Няма да се откажем, ще работим какъв брой би трябвало, ще влагаме фрагменти и запаси, с цел да можем да си свършим работата във връзка с това лице Капланов. Ще проверим всичко от „ студените досиета “ на Капланов, а аргументите са доста. Те участват в съвсем цялата страна, в провинцията. Това са построени през годините локални зависимости, добави Гешев.
Когато гледаме американски филми виждаме, че когато не може да се оправи щатският шериф, идва федералният – когато локалната конструкция не може да се оправи, идват профилираните и имат подготвеност в цялата страна. Досега имаше хора, които се считат за недосегаеми. Няма да изяснявам, че когато живееш в някой град, си съученик с някого и по този начин редуцираш държанието си.
Поел съм ангажимент към брата на Янек – Марио. Ще проследявам персонално този случай, това дело ще се следи колкото е нужно и запас в тази ситуация има, има и застрашени лица, които ще бъдат охранявани като „ предпазени очевидци “.
 Иван Гешев: Проверяваме крадливи български политици, частната благосъстоятелност е неприкосновена Иван Гешев: Проверяваме крадливи български политици, частната благосъстоятелност е неприкосновена
Прокуратурата няма отношение към тематиката за нова конституция и привикване на Велико Народно заседание. Това разгласи основният прокурор Иван Ге...
Знам, че на локално равнище има липса на доверие и боязън. Не мога да реша всички проблеми, само че за този съм се заел и ще се постарая локалните зависимости да приключат, сподели още Гешев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР