Извършителят на пощенския клон в Катуница е задържан. Той е

...
Извършителят на пощенския клон в Катуница е задържан. Той е
Коментари Харесай

Нападателят от Катуница стрелял пред хората в пощата

Извършителят на пощенския клон в Катуница е арестуван. Той е на 34 години и с богато престъпно досие.
Още по темата
" Искам да успокоя жителите на Катуница - причинителят е арестуван, парите са открити, открити ", съобщи кметът на селото.

Той описа, че в началото касиерката е отказала да даде пари и причинителят е създал изстрел с газов револвер. В предверието на пощенския клон е имало двамата или трима индивида, които са били застрашени.

Свидетел от селото описа, че се е разминал с нападателя, само че не би могъл да го познае, тъй като е носел маска и слънчеви очила. По обяд Иван Станков влезнал в локалната поща, с цел да си заплати сметките.

" В този миг от постройката излезе мъж с револвер. Направи ми път, не бързаше ", сподели Станков пред bTV.

Преди да влезе в пощата, той чул гърмеж.

Последната записана кражба на нападателя е тв приемник от Клуба на пенсионера в селото.

" Това е човек, който не желае да работи - ленив. Той злоупотребява с опиати и алкохол в огромни количества. Беше си провел оправдание с няколко негови другари на маса ", сподели още кметът на Катуница Красимир Юруков пред NOVA

На помощ на полицията в издирването на причинителя се присъединила и ловната дружинка на селото. Обиколени били всички горски територии поради получена информация, че може да се укрива там.

" Мисля, че не беше самичък. Видяхме още един човек. Разбрахме, че е някогашен боен с много огромно престъпно досие, който му е оказал помощ ", посочи участникът в издирването Васил Петлешков.

Пощенският клон в Катуница се чака да отвори през днешния ден следобяд и хората да могат да получат пенсиите си.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР