Извършителят на е задържан за 72 часа и обвинен за

...
Извършителят на е задържан за 72 часа и обвинен за
Коментари Харесай

Прокуратурата ще поиска постоянен арест за мъжа, убил психолога Иван Владимиров

Извършителят на е арестуван за 72 часа и упрекнат за преднамерено ликвидиране , заяви на брифинг представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова. Тя сподели:

„ Обвинен е за преднамерено ликвидиране по член 115 от Наказателен кодекс, което е наказуемо с отнемане от независимост от 10 до 20 години. Чака се юрист, с цел да му бъде предявено. Задържан е с разпореждане на наблюдаващия прокурор за 72 часа, следва да бъде предявен иск за непрекъснатото му задържане. “

„ Към момента единствено е събеседвано с причинителя, само че не е ясно дали разпитът му с юрист е завършил. Мъжът не отхвърля за осъщественото ликвидиране. Няма информация дали оръжието на убийството е служебно, изискана е информация дали мъжът е бил в трудови взаимоотношения с Министерство на вътрешните работи. Заявил, че е бил чиновник на КАТ-София до 2000 година. Все още обаче не е събрана нужната документи “ , уточни Петрова.

Известният психолог Иван Владимиров-Нав беше убит на ул. „ Черковна “ в София към 22:30 часа през вчерашния ден . За убийството е арестуван негов комшия.

Задържаният за убийството е бил полицейски чиновник преди 23 години, осведоми по-рано през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. За аргументите довели до трагичния случай той уточни изострени съседки връзки , за които са подавани сигнали още от преди две години.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР