Извършителят на бруталното убийство в балканското село Згориград е разкрит

...
Извършителят на бруталното убийство в балканското село Згориград е разкрит
Коментари Харесай

Разкриха бруталното убийство в Згориград, двама са арестувани

Извършителят на бруталното ликвидиране в балканското село Згориград е оголен и задържан. Това стана ясно преди минути на ексклузивен брифинг на полицията и прокуратурата във Враца. На него участва заместител основния прокурор и претендент за основен – Иван Гешев, шефът на основна дирекция „ Национална полиция “ Христо Терзийски, наблюдаващият случая прокурор Камелия Трифонова и шефът на врачанската полиция Янко Янколов.
Както първо BulNews.bg заяви, на 3 юли 64-годишният Тодор бе открит мъртъв в дома си при започване на селото. Жители разкрили тялото му в локва кръв, а по него имало следи от нечовечен побой. Веднага по-късно бяха арестувани двама души, които обаче по-късно бяха освободени.
В хода на следствието на тежкото закононарушение са осъществени редица процесуално-следствени дейности, като са били събрани задоволително доказателства за причинителите на действието. В качеството на обвинени са били привлечени Б.Р. и Г.П. Вече са им повдигнати обвинявания за ликвидиране по изключително нечовечен метод.
Днес по искане на Окръжна прокуратура – Враца съдът е постановил мярка „ задържане под стража “ за единия от обвинените – Г.П. Той е от врачанския район и не е изключено да се е познавал с жертвата. Другият е с влезнала в действие присъда от Разград и към този момент е в ареста. Мотивите на мъжете за жестокото закононарушение към момента не са известни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР