Извършителят на атаката в Ню Йорк е бил разгневен от

...
Извършителят на атаката в Ню Йорк е бил разгневен от
Коментари Харесай

Нападателят от Ню Йорк бил ядосан от действията в ивицата Газа

Извършителят на офанзивата в Ню Йорк е бил ядосан от дейностите на Израел в линията Газа, заяви телевизия Си Ен Ен, представена от ТАСС.

Според източници на американската медия Акайед Уллах споделил на правоохранителните органи, че е бил сърдит от израелското "нахлуване в линията Газа ". Той не прецизирал какво има поради.

По-рано американски медии обявиха, че Уллах, който е от Бангладеш, обяснил дейностите си със своето предпочитание да отмъсти на Съединените щати за офанзиви в родината му.

Подкрепяща джихадистката формация "Ислямска страна " медийна група, Макдиси медия, разгласи, че офанзивата в Манхатън е в отговор на признаването на Ерусалим за столица на Израел от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съобщи Ройтерс, като се базира на центъра за следене на екстремистката активност в интернет САЙТ (SITE).

Палестинци влизат в конфликти с израелските сили за сигурност на Западния бряг и по продължение на границата сред Израел и линията Газа, откогато президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп призна Ерусалим за столица на Израел предходната седмица. Най-малко четирима палестинци бяха убити от този момент, отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР