Извършителят едва ли знае кой е поръчителят – по средата

...
Извършителят едва ли знае кой е поръчителят – по средата
Коментари Харесай

Николай Кокинов: Манилато застигна Алексей Петров

„ Извършителят надали знае кой е поръчителят – по средата постоянно има медиатор, който заличава следите “, съобщи пред БТВ Николай Кокинов, някогашен градски прокурор на София, който в този момент е юрист.

„ Може би предишното му го застигна. На два пъти се опитваха да го убият, третият път се оказа сполучлив. Алексей Петров беше спорна персона. Аз се срещнах с него в качеството му на консултант на тогавашния ръководител на ДАНС Петко Сертов. Докато съм бил в прокуратурата сме подготвяли разнообразни акции и интервенции. След това той се трансформира в обект на прокуратурата “, сподели той.

Според някогашният градски прокурор на София следствието ще е тежко и мъчно може да се каже по коя линия е осъществено убийството. Той разясни още, че по делото „ Октопод “ не са открити задоволително доказателства и по тази причина правосъдното дело завърши с оправдаването на Петров.   

„ Единствено Алексей Петров е знаел от кое място идва заплахата и евентуално по тази причина непрекъснато се е движел с защита. Но както виждане, когато човек е цел, мъчно може да се защищити постоянно и когато и да е. Факт е, че даже дамата с него е потърпевша. Това ме води на мисълта, че покушението е осъществено или с автоматизирано оръжие, или стрелците са били двама “, сподели още Кокинов. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР