Извършителят е пострадал също и е задържан след нападението Четирима

...
Извършителят е пострадал също и е задържан след нападението Четирима
Коментари Харесай

Четирима ранени в Германия след като гимназист нападна с нож свои съученици

Извършителят е потърпевш също и е арестуван след нападението
Четирима възпитаници бяха ранени при нахлуване в гимназия в западния немски град Вупертал. Вероятният причинител, който е арестуван, е възпитаник от същото учебно заведение. Той също е ранен, предадоха ДПА и Българска телеграфна агенция. По данни на вестник " Билд " става дума за нападение с нож.
 
В хода на огромна полицейска интервенция учебното заведение беше сполучливо евакуирано, а периметърът подсигурен, обявиха органите на реда. Те разясниха, че не се е стигнало до приложимост на огнестрелно оръжие. Повече детайлности за причинителя и нападението не се оповестяват.

" Учениците са в сигурност и за тях се поставят нужните грижи ", написа в обществената мрежа " Екс " полицията. 

Полицията съобщи, че се е отправила към гимназия " Вилхелм Дьорпфелд " в централния градски квартал " Елберфелд " в 09:52 ч. тази заран. Вупертал е близо до Дюселдорф в източна посока.

На сигнала са се отзовали огромен брой екипи на полицията и спешна помощ, в това число профилиран отряд на органите на реда.

Над постройката на гимназията бе видян хеликоптер, а измежду огромния брой пристигнали чиновници на реда имаше тежковъоръжени служители на реда с автомати, допълват международните организации. 

Властите отвориха приемна за родители, които желаят да получат информация. Много от учениците изглеждаха очевидно разтърсени от случилото се, до момента в който родителите им ги прибираха.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР