Извършители на две кражби в Лом са направили пълни самопризнания,

...
Извършители на две кражби в Лом са направили пълни самопризнания,
Коментари Харесай

Пишман апаши изпяха всичко на полицаи в Лом

Извършители на две обири в Лом са създали цялостни признания, оповестиха от полицията.
За времето от началото на месец февруари 2022 година до 08.03.2022 година незнаен причинител проникнал в стопанска сграда в двора на парцел в града, благосъстоятелност на 72-годишен мъж. От там били отмъкнати електрическо триколесно "ППС " неустановена марка и модел, електрожен, два ъглошлайфа и комплект отвертки с битове. Местопроизшествието е посетено и е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районното ръководство в Лом. По "горещи следи " са открити причинителите на действието - двама ломчани на 27 и 23 години. Те създали цялостни признания по отношение на претекстовете и метода на осъществените от тях закононарушения. Вещите, предмет на кражбата са открити, конфискувани и върнати на притежателя против квитанция. Работата по случая и документирането на незаконната активност на лицата продължава.
При различен случай, в понеделник, е получен сигнал от 52-годишна ломчанка, която декларирала, че незнаен е направил кражба от стопанска сграда в двора на дома ѝ, като отмъкнал 15 велосипеда със скорости и 1 елемент за електрически ток, неустановени марки и модел. По случая е формирана кореспонденция. По "горещи следи " са открити причинителите на действието. Оказало се, че това са локални младежи на 23 и 27 година
Те изпяли всичко на униформените. Откраднатото е открито, конфискувано и върнато на собственичката против квитанция. Материалите по случая ще бъдат докладвани на Районна прокуратура - Монтана за формиране на досъдебно произвеждане. Работата по случая и документирането на незаконната активност на лицата продължава в районното ръководство в Лом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР