Извършиха се три национални предателства. Първо, предаде се енергийната сигурност

...
Извършиха се три национални предателства. Първо, предаде се енергийната сигурност
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Извършиха се три предателства срещу националния интерес и сигурност на България

„ Извършиха се три национални изменничества. Първо, съобщи се енергийната сигурност на България с решението да се продадат трите атомни реактора, което значи, че се ликвидира планът „ Белене ”.

 

Второ, решението да се стартира подновяването на военновременните запаси значи унищожаване на боеприпасите, които имаме сега, знаете къде ще отидат.

 

Третото изменничество е поддръжката за ускорено привличане на Украйна в НАТО, което е опасност за сигурността на района и на България. ” Това съобщи Таско Ерменков, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, в предаването „ Лице в лице ” на bTV, оповестиха от пресцентъра на партията.

 

„ Най-малко в българския парламент желая да слушам, а през днешния ден през целия ден го слушах, по какъв начин пазят ползите на украинците, някои защитавали ползите на руснаците, и през целия ден не чух, като се изключи Българската социалистическа партия, че пази ползите на българските жители ”, разяснява той.


По неговите думи единственият метод да се помогне на Украйна е да се седне на масата и да се слагат изискванията на мирното решение. „ Защото всеки спор приключва с мир и този ще приключи с мир ”, безапелационен бе социалистът.

 

„ Колкото повече той продължава и колкото повече се въоръжава едната страна, толкоз повече ескалира напрежението и се усилват черните забрадки и от двете страни на фронта. Няма по какъв начин с бензин да гасиш пожар ”, сподели още Таско Ерменков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР