Извършено е убийство в затвора в Бургас, предаде . Двама

...
Извършено е убийство в затвора в Бургас, предаде . Двама
Коментари Харесай

Убийство след бой в бургаския затвор

Извършено е ликвидиране в пандиза в Бургас, съобщи. Двама лишени от независимост се сбили, при което единият е бил погубен. По това време е имало единствено един надзорник край тях. Предстои оглед на мястото.

Според източници на " 24 часа " умрелият е дълготраен жител на бургаския затвор. Сбиването е станало в неговото спално помещене.

От полицията пък оповестиха преди минути, че починалият е на 66 година Инцидентът е станал през днешния ден към 11 часа, когато са се спречкали двама пандизчии на 30 и 66 г, и двамата съдени за обири.
Пандизчиите са били разтървани от дежурните надзиратели, само че по-възрастният се строполил на земята. Когато медицински екип дошъл на място, пандизчията към този момент бил мъртъв.

" Своевременно е бил образуван екип от Криминална полиция и отдел " Разследване " към ОД Министерство на вътрешните работи Бургас. Видими съществени контузии по тялото на издъхналия не са видяни. Трупът е откаран за аутопсия в УМБАЛ Бургас, с цел да се посочи точната причина за гибелта ", сподели представителят на полицията Цветелина Рандева.

От управлението на пандиза отхвърлиха информация и препратиха въпросите ни към пресцентъра на министерството на правораздаването. Потвърдиха единствено, че по случая е формирано досъдебно произвеждане.

При нас е получен сигнал от основния надзорник на пандиза за сборичкване сред двама пандизчии. Причината за разногласието към момента се прецизира. Установено е от наш екип, че фактически е имало сборичкване, само че откакто двамата пандизчии са разтървани, на по-възрастния му прилошава ", посочи пред " 24 часа " шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас ст.комисар Емил Павлов.

Не се изключва вероятността 66-годишният мъж да е получил инфаркт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР