Извършено е изграждане на тротоарите към главния път на село

...
Извършено е изграждане на тротоарите към главния път на село
Коментари Харесай

Фирма направи нови тротоари като дарение за село от община Монтана

Извършено е създаване на тротоарите към основния път на село Студено буче. Строителството е подаяние от компанията, реализатор на главния ремонт на държавния път, който минава през селото. Проектът не включвал създаване на тротоари.
За положителното дело заяви кметът на града Златко Живков при завръщането му към работа след 20 дневна домашна карантина и лекуване от ковид.
Другото село, през което се ремонтира главно държавен път, е Благово.
В кметството на село Стубел са направени благоустроявания за работа и достъп на хора с увреждания. В село Горно Белотинци е осъществен ремонт на кметството и на клуба на пенсионера. В село Долна Вереница също са направени поправки на първия и втория етаж на кметството. В Габровница продължава ремонтът на читалището. Тъй като то е едно от най-големите в общината, някои от строителните действия ще продължат и през 2021 година. В Сумер са почистени канавките към пътя за Вършец, който минава през селото. Почистен е и гробищния парк. В Трифоново са заменени улични осветителни тела. В Долна Рикса е осъществена хоризонтална и отвесна планировка на централната част. Изкърпен е пътя до селото и се строи автобусна спирка. Във Винище е ремонтирана северната фасадна стена на читалището. В Крапчене продължава построяването на новия православен храм „ Свети Димитър”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР