Извършени са промени в състава на Съвета на директорите на

...
Извършени са промени в състава на Съвета на директорите на
Коментари Харесай

Болница Лозенец с нови шефове до конкурс

Извършени са промени в състава на Съвета на шефовете на МБАЛ " Лозенец " ЕАД . Считано от 19 януари 2022 година в управителния съвет влизат доктор Христо Стоянов и Станимир Михайлов.

Д-р Стоянов е определен от Съвета на шефовете и ще заеме поста изпълнителен шеф на лечебното заведение. До този миг той е заемал длъжността шеф на незабавно поделение и заместник-директор по здравната активност в болничното заведение.

Станимир Михайлов е самостоятелен член и ръководител на Съвета на шефовете. По обучение е финансист. Притежава дълготраен опит във финансови институции.

Представител на страната пък е магистър-фармацевт Орлин Недев. Той е държавен специалист в Министерството на здравеопазването.
 Болница
Болница " Лозенец " отхвърли обвиняванията за финансови злоупотреби

Стойчо Кацаров изнесе информация

Този ръб е назначен за период до провеждането на конкурс, в сходство с реда на Закона на обществените предприятия.

Припомняме, актуалното управлението на Болница " Лозенец " бе назначено след премахване на предходното поради изнесените данни за осъществени. Служебният министър Стойчо Кацаров съобщи документите на прокуратурата по случая . И това управление обаче влезе в спор с Министерство на здравеопазването по времето на Кацаров, когато той разгласи концепцията си и по този метод да се реализира някакъв прогрес за създаване на Национална детска болница. Първото нещо, което направи постоянния министър Асена Сербезова бе да замрази процедурата по обединение и да изиска повече информация.
 Министерство на здравеопазването предложи детската болница да се строи в двора на Правителствена болница
Министерство на здравеопазването предложи детската болница да се строи в двора на Правителствена болница

Дворът на болничното заведение разполага с над 160 декара терен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР