Извършени са множество действия в хода на разследването във връзка

...
Извършени са множество действия в хода на разследването във връзка
Коментари Харесай

Прокуратурата захвана и новите разлепени некролози на жив съдия в София

Извършени са голям брой дейности в хода на следствието по отношение на разлепените некролози на арбитър от Софийски областен съд. Това твърдят от Софийска районна прокуратура.

Оттам напомнят, че при започване на месец юли е формирано досъдебно произвеждане за хулигански дейности, осъществени с извънреден цинизъм. А точно, че до постройката на СРС са на жив арбитър.

В хода на следствието досега са разпитани очевидци, осъществени са претърсвания на няколко адреса, конфискувани са материални доказателства и са назначени голям брой експертизи, измежду които - сложна, ДНК-експертиза, видео-техническа и дактилоскопска експертиза, чиито резултати се чакат.

На 9 октомври са били открити със фотография на арбитър Станислав Седефчев до постройката на СРС. Направени са огледи и са конфискувани материални доказателства.

Материалите от последното действие са докладвани в Софийска районна прокуратура в късния следобяд на 10 октомври по към този момент формираното досъдебно произвеждане. Назначени са още експертизи.

При събиране на задоволително доказателства за виновността на несъмнено лице, ще бъде преценена опцията за привличането му към наказателна отговорност, допълват от прокуратурата.
 Задържаха мъжа, разлепил некролози на жив арбитър в София
Задържаха мъжа, разлепил некролози на жив арбитър в София

Той е бил разгласен за общодържавно търсене по друго дело
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР