Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство

...
Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство
Коментари Харесай

Прокуратурата: Пелов е убит с три огнестрелни рани, от месец се укривал в Ботевград


Извършен е оглед на местопроизшествието и е формирано досъдебно произвеждане за убийството на Владимир Пелов и опит за ликвидиране на Марио Панчев.

Това сподели окръженият прокурор на София Наталия Николова на ексклузивен брифинг в Съдебната палата, съобщи кореспондент на БГНЕС.

[i]БГНЕС напомня, че при среднощна престелка в центъра на Ботевград нощес, в 23 часа, на пешеходна алея зад музея в града търсения избягал пандизчия Владимир Пелов беше погубен от престъпно проявения Панчев. Панчев също е прострелян, в извънредно тежко положение в "Пирогов".[/i]

На мястото на произшествието са открити три оръжия – в тревната повърхност, на земята и в чантичка на Пелов. Категорично умрелият е Владимир Пелов, което бе потвърдено с декталоскопска експертиза тази заран. Разпитани са седем очевидци – близки на умрелия както и лица, които са откарали пострадалато лице в болничното заведение в Ботевград Марио Панчев, сподели Николова.

Пелов има три пострадвания – едно под мустака, другите – дясно бедро, дясна подбедрица.

Имаме данни за две пострадвания на потърпевшия, сега положението му не разрешава да се подхващат процесуално следствени дейности, не е в положение и да бъде разпитан.

Има информация, че от към месец Пелов е на територията на Ботевград. Беше с брада, със суичър, шапка – външно изглеждаше напълно друго, разясниха на брифинга. Имаше информация, че Пелов се намира на няколко адреса, проверихме, само че не го открихме, прецизираха на брифинга.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР