Извънземният разум ще ни спаси от COVID-19, убеден съм в

...
Извънземният разум ще ни спаси от COVID-19, убеден съм в
Коментари Харесай

Проф. Лъчезар Филипов: 9 млрд. сме много на Земята, някой реши да ликвидира голяма част от нас

„ Извънземният разсъдък ще ни избави от COVID-19, уверен съм в това. Не за първи път го прави. Ето ви образци – Челябинския астероид, който щеше да унищожи огромна част от Земята, кой го разруши в последния миг? Кой разруши и ракетата на Илън Мъск, която трябваше да изстреля един букет горе спътничета, които могат да създадат големи бели? Кой спря преди време „ Аполо 13″ да не взриви атомната бомба върху Луната? И не на последно място – планетата щеше да бъде унищожена през 2012 година, само че те – извънземните, въпреки всичко ни избавиха. Има и доказателства с обстоятелства! “

Това показа астрофизикът проф. Лъчезар Филипов пред „ България през днешния ден “. От 1982 година той работи в Института по галактически проучвания. За приноса си към галактическата просвета получава премията „ Циолковски “ на Руската академия на науките дружно с Карл Сейгън. От 1990 година насам Филипов е последният жив учен на Международната астронавтическа федерация. Работил е с Кардашов и Зелдович, все имена на хора, които първи заговарят за извънземен разсъдък.
„ Всъщност знаете ли, ние участваме в една доста световна операция. 2012 година да вземем за пример на 26 юли имаше едно огромно изригване на слънцето.

То бе недоизказано от всички учени. Изхвърлено беше голямо количество плазма тогава. А тя, както знаем, можеше да изгори цялата елинсталация на Земята, щеше да повлече след себе си и други катаклизми като електроника, произшествия, последователно измиране на хората, на животните и така нататък, само че не се случи. За това изригване на слънцето се бяха подготвили богати хора, създали си тунели и бункери в Русия, Съединени американски щати, цяла Европа. Имаше и информации за това, не са загадка.

А предварителните калкулации сочеха, че последният човек като следствие от всичко това щеше да почине навръх 21 декември, 2012 година по предсказанията на маите. И какво си мислите се случи? Някой отклони този облак плазма малко преди да наближи Земята, тъй че той мина сред Земята и Луната. И не ни уцели. Тези някои са извънземните. Това е още едно доказателство, че те считат, че сме им нужни. Неведнъж се случва към този момент това. Мога да продължа и с още обстоятелства, че има съществуване на вмешателство при умъртвяването на така наречен нуклеарни бази, с което извънземният разсъдък ни пази, да не създадем някоя нелепост “, добавя проф. Филипов.
Проф. Лъчезар Филипов

В момента ученият, който е наследник на Гриша Филипов, и Калин, наследник на друго соцвеличие Станко Тодоров, умуват върху книга, обвързвана с НЛО и протичащото се в света, което визира и казуса с ковид.
„ След като разнищи задкулисието на соца и прехода в няколко бестселъра, Калин и аз започваме да работим по нова книга. Главни герои ще са ни извънземните. Интересното при нас е, че сме синове на двама някогашни комунистически министър председатели, които не са се обичали. Ние обаче сме си другари и ще творим в тандем “, показа астрофизикът. И добави, че издателите му показали забележителен интерес към плана и били подготвени да го поддържат.

„ Идеята не е доста нова. Ще опитаме да разсъждаваме за последните 30 години и всичко, което се е случвало по тематиката. Нещата са остарели. Ето, в този момент откриват вода на Венера, а аз от кой момент приказвам по тематиката! Мен преди 4 години ме оплюха учените от Българска академия на науките, че съм приказвал нелепости за съществуване на живот на Венера, на Марс, отричаха всичко, в този момент едно по едно нещата стартират да се потвърждават с обстоятелства. И това е единствено началото. Поради слепотата на науката всичко се отхвърляше, тъй като е необяснимо. Отричането, когато не разполагаш с обстоятелства, е нелепост, а има исторически и всевъзможни доказателства.

Освен това съществуват данни за отвличания, чипирания, ето това желаеме да напишем в тази книга “, изяснява още Филипов.
Относно пандемията астрофизикът е безапелационен, че е изкуствено основана.
„ Преди четири години на една среща в Сан Марино се заприказва, че огромните сили могат да създадат реплика на нахлуване на извънземни в Земята, да провокират ново въоръжаване или да се направи пандемия, която да заплаши по този начин хората, че те да се подчинят на всевъзможни команди. И това преди четири години се случва! И какво става, тъкмо същото. Няма извънземни, само че има пандемия. И се оказва, че ние не можем да се преборим с нея.

Навремето направиха атомната бомба и когато я пуснаха, се оказа, че тя хубаво гърми, само че никой не може да се пребори с следствията след това. Затова се стопираха и разработките върху неутронните и водородните бомби, тъй като се вижда, че те могат да поразят, само че какъв е смисълът, като ти след това не можеш да влезеш в тази територия стотина години? Значи огромните, мощни страни желаят да пуснат дяволчето от сандъчето, а след това не могат да го върнат назад. И очевидно всички ние участваме в една доста огромна операция “, твърди Филипов, който въпреки всичко прецизира, че не е здравно лице, с цел да твърди, че коронавирусът няма, по-скоро има, само че пандемията демонстрира, че човечеството, изправено пред страха от гибелта, може да бъде тотално манипулирано.

„ Така политиците могат да ни наредят всички да се скрием, да си сложим маските, да си мием ръцете по 100 пъти, в действителност да почнем да живеем като един огромен мравуняк, не е ли операция това “, прочувствено пита Лъчезар Филипов.
„ Имам доста въпроси без отговор. Но си изяснявам, че извънземните в никакъв случай няма да ни дадат нови технологии, тъй като ще ги насочим не към положително за планетата, а към зло. Хората не поумняваме, а деградираме. Ще се избием. Ние съжителстваме хилядолетия с извънземния разсъдък и очевидно, че сме им нужни, с цел да ни пазят, защото несъмнено желаят вселената да има огромно многообразие от рационални същества. А дали ние ще станем скоро такива, на никого не е ясно, само че надали в този век “, приключи проф. Филипов.
Коронавирусът не почна от Китай

Проф. Филипов, каква е повода да се цензурират извънземните?
Големият проблем е, че в случай че извънземните технологии бъдат усвоени, те ще объркат методите на финансиране и замогване на избрани кръгове на планетата ни. Една смяна в енергетиката, в метода на изхранване би била равносилна на обществена бомба, която незабавно ще отсече клона, на който седят най-богатите и авторитетни хора на Земята. Те дирижират международния ред, а желаят и да продължат да го вършат. Това става най-лесно посредством надзор върху потока информация и прекъсване на всичко, което би заплашило техния интерес.

Вярно ли е, че американците в предишното към този момент са получили високи технологии, които са изстреляли стопанската система им на върха?
Да, правилно е. Според признанието на внучката на президента Айзенхауер той е имал среща с пришълци още през 1954 година След нея в действителност стартира един заплашителен взрив на технологиите. Това са транзистори, интегрални схеми, лазерни технологии, средствата за отразяване на радиосигнали, по-известни като стелт.

Относно ковид вярвате ли, че заболяването е почнала от Китай?
Глупости! Когато пуснаха СПИН-а, упрекнаха горките африканци, че се сношавали с маймуни. Сега тръгнала от прилепите, по какъв начин, като китайците ги ядат от хиляда години. Хитлер преди време искаше да контролира популацията, в този момент по същия метод се случва. В момента ние наближаваме 9 милиарда, очевидно сме доста на Земята и някой взема решение да ликвидира огромна част от нас. И това не са извънземните. Обратното е. Те ни гледат сеира, тъй като ние се самоунищожаваме, а те желаят да ни спасят.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР