Извънземните отдавна посещават нашата планета и този факт не е

...
Извънземните отдавна посещават нашата планета и този факт не е
Коментари Харесай

И това доживяхме! Извънземни крадат водните ресурси на Земята

Извънземните от дълго време посещават нашата планета и този факт не е загадка за нито един фен на тайната доктрина. От епохи хора от разнообразни краища на света оповестяват за появяването на НЛО, които кръжат в небето. Но повода за техните визити си оставаше мистерия. Предположенията на уфолозите са най-разнообразни и варират от чисто любознание през опити за международно владичество до заличаване на Земята.
Последната поява на НЛО, видяно от един американски водач обаче, накара виртуални специалисти да проучат по-подробно този въпрос и хвърли повече светлина върху аргументите пришълци от непознати планети да идват тук, написа уеб сайтът vladtime.ru.

Наскоро водач от Съединените щати бил очевидец по какъв начин НЛО изпомпва вода и по-късно я изсипва в Алжир посредством телепортация. Как водачът е схванал, че водата в действителност отива в Алжир, не е ясно, само че случката е забавна и възбуди любознанието на уфолозите.

В поддръжка на описа на американския водач от предишното изплуваха още доказателства, че извънземните черпят водните запаси на планетата ни.

Друг американец твърди, че преди 25 години е бил похитен от чуждоземци и от самото начало работел интензивно за тях. Човекът споделя, че неговата задача била да събира О2 от атмосферата на Земята и да го транспортира до един от спътниците на Уран.

Те не са единствени. Според хора, похищавани от извънземни, хуманоидните същества от непознати планети били доста заинтригувани от залежите на метал на Земята.



Американският физик Стантън Фридман също е уверен, че представителите на извънземни раси, които идват на Земята се интересуват само от минералите на планетата ни.

Очевидно ресурсите на техните родни планети, нужни им за горивото или построяването на разнообразни устройства, не са задоволително и по тази причина извънземните " заемат " запаси от нашата планета.

Фридман отбелязва, че държавните управления от дълго време са наясно с този факт, само че не го признават публично, с цел да се избегне суматоха измежду популацията и другите нежелани дестабилизиращи последствия.

Алексей Попов, създател на Кралския комитет за проучване на аномалии " Сфинкс ", също счита, че извънземните нахално крадат нашите естествени запаси и технологии.

За последните 20 години уфологът е събрал повече от 50 тома материали, в които са разказани действителни срещи с НЛО.



Ярко удостоверение на обстоятелството, че извънземни цивилизации изпомпват водата от нашата планета, бил казусът Сонозере в региона на Петрозаводск. Случаят е разказан в детайли в архивите на Попов и споделя по какъв начин локално семейство било на отмора на брега на езерото с децата си, когато над езерото се появил неидентифициран летящ обект. Застинал във въздуха, на към 100 метра над повърхността на водата, извънземният транспортен съд спуснал 4 тръби, през които почнал да изпомпва наличието на водния басейн. След като напълнил резервоарите на борда, галактическият транспортен съд липсващ.

Специалистът е уверен, че извънземните се интересуват от всички наши водни запаси, без значение дали са пресни и солени, тъй като устройствата за изпомпване имат специфични филтри, които обезсоляват водата.

Друга история, идваща от Пуерто Рико, също поддържа теорията, че пришълците идват, с цел да откраднат водата ни. Анхел Енканасион, гражданин на остров на Виекес, бил очевидец по какъв начин НЛО изпомпва вода от океана благодарение на необичайно устройство, което първо изпратило зелени светлинни лъчи към повърхността на океана, а по-късно водата почнала да се подвига нагоре и да влиза в кораба. Мъжът означи, че по водата се изпомпвала безусловно чиста, без никакви водорасли и риби в нея. Човекът също по този начин твърди, че по периферията на кораба ритмично примигвали разнообразни светлини — от зеленикаво до жълто и алено.



Свидетел на сходна кражба, единствено че в Япония, бил и Джейсън М., който забелязал странната зелена светлина по време на лов на риба край един японски остров. Според описа му, внезапно моторът на лодката му спрял. Докато се мъчел да разбере повода, водата към него засияла в яркозелено. Рибарят вдигнал глава и видял кръгове от зелена светлина, идващи от долната част на НЛО.

В своите папки Попов съхранява и други сходни разкази на очевидци, идващи от Сао Пауло, Кавказ, Урал, Съединени американски щати и Далечния изток.

Тези истории удостоверяват теорията на съветския уфолог, че извънземните се интересуват повече от естествените запаси на планетата ни, в сравнение с от човешката раса.

Защото местата, на които най-често са забелязвани извънземни кораби, са или водни басейни или региони, богати на петрол, газ и други изкопаеми минерали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР