Извънредно заседание на Столичния общински съвет (СОС) ще се състои

...
Извънредно заседание на Столичния общински съвет (СОС) ще се състои
Коментари Харесай

Столичният общински съвет ще заседава извънредно по въпроса за сигурността

Извънредно съвещание на Столичния общински съвет (СОС) ще се състои през днешния ден от 10:00 ч., оповестиха от пресцентъра на СОС. Причина за това стана тематиката за сигурността в града след произшествия с чужденци, както и провелите се митинги против центровете за настаняване на мигранти.

На сесията ще бъде показана информация от министъра на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов. Доклади ще показват още основният секретар на Министерството на вътрешните работи и представители на Столичната дирекция на вътрешните работи и Държавната организация за бежанците.

На съвещанието ще бъдат изслушани представители на Министерство на вътрешните работи и Държавната организация за бежанците по отношение на активността през миналата година за запазване на сигурността и публичния ред в столицата, както и за подхванатите ограничения за подобряването им през актуалната година.

" Свиквам актуалното съвещание по две аргументи – първата от тях е, че спокойствието и сигурността на столичани са наш приоритет, а втората е за трезво да проучваме обстановката и да предприемем нужните ограничения за подобряването ѝ. Недопустимо е да се употребяват, както се оказа, битови произшествия за трупане на политически дивиденти ", отбелязва ръководителят на Столичния общински съвет Цветомир Петров, представен от пресцентъра на Съвета.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР