Извънредно заседание на Общинския съвет във Видин се състоя днес.

...
Извънредно заседание на Общинския съвет във Видин се състоя днес.
Коментари Харесай

Общинският съвет във Видин се събра, за да гласува две предложения

Извънредно съвещание на Общинския съвет във Видин се състоя през днешния ден. Дневният ред съдържаше единствено две точки, като и двете бяха признати. Първата бе за смяна на Поименния лист за финансови разноски в община Видин през 2017 година. А втората- актуализация на бюджета на община Видин за 2017 година
"Предложената актуализация на бюджета на Община Видин за 2017 година отразява измененията в подпараграфи, наложени от промени в българското законодателство и динамичността на приходите и разноските. За това ще ви направи усещане, че признатият бюджет при започване на 2017 година се разграничава от обновения бюджет в края на 2017 година с над 9 милиона лв. плюс ", изясни доводите си за предлагането кметът на Видин Огнян Ценков.
Направената актуализация е в размер на 9 475 131 лева Така общата стойност на бюджета за 2017 година става 45 410 710 лева след служебно актуализиране с писма от Министерство на финансите за смяна на взаимоотношенията сред Община Видин и Републиканския бюджет. Гласуването мина в спокойна следновогодишна конюнктура, като в залата участваха 26 общински съветници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР