ИЗВЪНРЕДНО! Убиха 30-годишна бизнес дама, България в потрес Шокиращи подробности

...
ИЗВЪНРЕДНО! Убиха 30-годишна бизнес дама, България в потрес Шокиращи подробности
Коментари Харесай

Бруталното убийство на ТВ водеща потресе Русе

ИЗВЪНРЕДНО! Убиха 30-годишна бизнес дама, България в шок Шокиращи детайлности за жестокото ликвидиране на тв водещата Вики Първи версии за жестокото ликвидиране на журналистката от Русе Борисов с първи коментар за убийството на журналистката Трагедия! Жена и дете починаха при детонация в жилищен блок Вътрешният министър с разкрития за убийството на журналистката Младен Маринов: В Русе са пратени най-хубавите експерти Топкиминалист: Психопат е умъртвил Виктория

Брутално ликвидиране потресе Русе – жертвата е 30-годишна телевизионна водеща от града. Тя е била убита по изключително нечовечен метод, като преди този момент е изнасилена. Тялото е намерено на брега на Дунава.

Виктория Маринова е шеф в локална телевизия, където води и лично предаване, предава bTV.

Почти всеки ден Маринова е бягала край Дунава на място, което е известно измежду русенци за джогинг. Пред другари през вчерашния ден споделила, че отива там, с цел да тренира за днешния крос в резервата „ Сребърна ”.

След няколко часа околните ѝ стартират да я търсят. Телефонът ѝ е изключен. Малко след 14 ч. инцидентен минувач подава сигнал за петна от кръв и необикновени предмети.

В помощ на русенската полиция още през вчерашния ден идват техни сътрудници от София. Извършени са огледи и претърсвания, както и голям брой разпити. Маршрутът на Виктория е открит от сутринта до откриването ѝ „ Установили сме по какъв начин се придвижва и с какво е облечена, знаем сигурно, че все още, в който сме намерили натрупа, от него липсват мобилният телефон, ключовете за автомобила, очилата на потърпевшата и част от облеклата ѝ ”, разясни окръжният прокурор Георги Георгиев.

Самият автомобил е паркиран покрай алеята за тичане.

Убитата управлява локална телевизия от към година, като води и лично предаване. „ Разследването работи по всички вероятни версии, в това число и такива свързани с професионалната реализация на потърпевшото лице, и с персоналния му живот ”, добавя Георгиев.

Тепърва ще се обяснява дали е станала инцидентна жертва или е била следена. От фамилията и от малкия екран отхвърлиха коментар до момента в който тече следствието.

Виктория е майка на 7-годишно момиченце. В нейна памет на следващия ден вечер сътрудници и другари провеждат бдения в Русе и София.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР